Ez a férfi megunta, hogy felesége állandóan visszautasítja - ötletes módon tudatta vele

Egy férfi Excel-táblázatba gyűjtötte feleségei kifogásait, hogy „ma miért nem…”

Szerző: kvothe - 2016.12.08.

Természetesen ez ellentétes irányban is megtörténhet, csak ez most éppen egy ilyen eset. Hogy valóban szükség volt-e erre, az kérdéses, de az egész nagyon poénos!

Ez a férfi megunta, hogy felesége állandóan visszautasítja - ötletes módon tudatta vele

Sokak szerint a rendszeres szeretkezés az egészséges házasélet egyik alapköve. Két ember teljesen új dolgokat tudhat meg egymásról az ágyban, ezért még az alakuló párkapcsolatok idején is szokás a hálószobába vinni az ismerkedést.

 

A szeretkezés sokak számára menekülőpont a napi fáradalmak és gondok elől, és sok kutatás is egyértelműen kimutatta már, hogy igazán egészséges is tud lenni. A férfiak férfinak, a nők nőnek érezhetik magukat közben – mindenki nyer.

 

Erre persze nincs mindig erő, vagy idő – a felnőtt élet fáradalmai (gyerekek, munka, ház körüli teendők, ügyintézés…) hamar kimeríthetik az embert, így a nap végére kizárólag csak alvászati célokból gondolunk az ágyra. Néha azonban a rendszeres visszautasítás egy idő után unalmassá válik egyesek számára, ezt pedig előbb-utóbb valamilyen módon párunk tudtára adjuk. Na de így?

 

 

Egy Reddit-felhasználó hölgy valami igazán különöset osztott meg a nagyvilággal, amikor feltöltötte azt az Excel-táblázatot, amelyet férje állított össze. A lista azokat az alkalmakat tartalmazza, amikor a nő megtagadta tőle az aznapi szeretkezést.

 

Lássuk a táblázatot a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket