Üzent a merénylőknek a gyászoló férj

A gyászoló férj üzent a merénylőknek

Szerző: bohacs - 2015.11.17.

Egy férfi levelet írt annak a merénylőnek, aki péntek este többek között az ő feleségével is könyörtelenül végzett. A férfi szavai megindítóak, tökéletes minta arra, hogy még a gyűlöletünket sem szabad megadni a terroristáknak.

Egy férfi megindító levele a feleségét megölő merénylőkhöz

 

Sokan gyászolnak a péntek este történtek után, amikor is fegyveresek rontottak be a Franciaországban található Bataclanba, ahol az Eagles of Death Metal zenekar koncertezett. A terroristák könyörtelenül végeztek több mint 100 civillel, akik semmi másról nem tehettek, csak arról, hogy péntek este szórakozni szerettek volna. Sokan az ablakon át menekültek ki, mások az életükért könyörögtek, de mind hiába, a merénylők lecsaptak és nem akartak kegyelmezni senkinek, sajnos.

 

A klubban végül 92 ember vesztette életét, az egész világot megrendítette a kegyetlenség. Egy férfi a facebook-on üzent a merénylőknek. Az ő felesége is az áldozatok között volt, a férfi otthon maradt a fiával, míg felesége elment szórakozni, sajnos a sortűz áldozatává vált. A férj pár nappal a merénylet után a facebook-on üzent a gyilkosoknak, ezzel az üzenettel egyben emléket szeretne állítani elhunyt feleségének.

 

A történtek ellenére a sorokból az vehető ki, hogy a férfi nem fogja gyűlölni a merénylőket, bármennyire is elhatalmasodott most a gyász, tudja, tisztában van vele, hogy a felesége mindig is ott lesz vele és a kisfiával. Nem fogja megadni azt az örömöt a terroristáknak, hogy félelemben éljenek, inkább dühíteni fogja őket azzal, hogy kisfia és ő is boldog és szabad lesz, ameddig csak él! A teljes üzenet a következő oldalon olvasható!                

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket