60 év különbség van szerelmes pár két tagja között

Szokatlan, de boldog párost alkot a 31 éves férfi és 91 éves barátnője

Szerző: kvothe - 2017.04.24.

Ilyet sem lát minden nap az ember – az egész internet tátott szájjal nézi a 31 éves férfi és a 91 éves nő kapcsolatát. Elárulták, hogy mi tartja őket össze!

60 év különbség van szerelmes pár két tagja között

Egyre inkább valósabbá válik a kifejezés, miszerint a kor nem több egy egyszerű számnál. Azonban még az ezt az elméletet vallóknak is tátva maradt a szája, amikor hallottak a 31 éves Kyle Jones és a 91 éves Marjorie McCool kapcsolatáról. Nem, nem olvastad rosszul. A két szerelmes között egész pontosan hatvan évnyi a korkülönbség.

 

 

Nemrégiben a pár interjút adott több hírcsatornának is. Ezek során több részletet is felfedtek kapcsolatukról. Megtudhattuk például többek között, hogy nem jelképes, hanem aktív együttlétről van szó, ami messze van az unalmastól. Marjorie szavaival élve: „Rengeteg szeretetet és figyelmet kapok.”

 

Kyle is nyíltan beszélt kettőjük együttlétéről, és megosztotta a nyilvánossággal, hogy miért is jött létre kettőjük között ez a szokatlan, de őszinte kötelék. Ezt azonban inkább a következő oldalra tartogattuk – néhány igen merész részlet következik, én szóltam!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket