Idős nő eljegyezte magát egy fiatal férfivel

29 éves férfi összejött egy 67 éves nővel!

Szerző: vargazsanett - 2018.02.15.

A 67 éves nő, aki már dédnagymama, mellimplantátumokat rakatott magának, azután, hogy férje halálos ágyán megígérte, teljesíti annak utolsó kívánságát. A 67 éves Joan Lloyd eljegyezte magát a 29 éves Phil Absolommal. 

Idős nő eljegyezte magát egy fiatal férfivel

Joan Lloyd 49 évig élt boldog házasságban férjével, Daviddal, aki 2010-ben hunyt el. A férfi halálos ágyán arra kérte feleségét, hogy rakasson mellimplantátumot és menjen férjhez egy fiatalabb férfihoz. Joan 19 éves volt, amikor megismerte Davidot 1965-ben. A nő házassága utolsó éveiben minden idejét beteg férjére fordította, aki májcirózisban, cukorbetegségben és Alzheimer kórban szenvedett.

 

 

A nő sokáig nem búslakodott, megfogadta férje tanácsát, mellimpantátumokat rakatott magának, amelyre csaknem 4.000 lírát költött. Azt mondja, egykori férje biztos örülne ha látná. Sőt mi több, most egy 29 éves férfival jegyezte el magát. Philt a Facebook segítségével ismerte meg. Pár üzenet és telefonbeszélgetés után sor került a találkozásra is, azóta vannak együtt. Következő oldalon még több fotót láthatsz róluk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket