Nyitnak a mozik: 7 film, amit neked is muszáj megnézned a karantén után

Nyitnak a mozik: 7 film, amit neked is muszáj megnézned a karantén után

Szerző: bohacs - 2020.07.30.

Elérkezett a várva várt pillanat, hiszen a legtöbb mozi újra kinyitotta kapuit. Bár az autósmozik már jóideje újra működésbe léptek főként régebbi filmeket játszottak, most viszont végre nem kell tovább várnunk, hogy megleshessük a legizgalmasabb és legújabb filmeket!A legjobb pedig, hogy a téli hónapokban bezsebelt ajándék mozijegyeket, az újranyitástól számított féléven belül fel tudjuk használni! Lássuk mely filmekre számíthatunk most, hogy újra szabad látogatni a mozikat!

Legjobb mozi filmek 2020

#1: Scooby

A fantasztikus és izgalmas mesefilmből kicsit jobban megismerhetjük Scooby-Doo és Bozont barátságát, illetve, hogy hogyan is kezdődött az. Természetesen a többiekről sem szabad megfeledkeznünk hiszen Fred, Vilma és Diána is szerepelnek majd és a Rejtély Rt. ismét megakadályoz egy világméretű katasztrófát

 

#2: Medvevilág Szicíliában

A történet egy medve királyról Leanderről és a népéről szól. Leander levezeti alattvalóit a biztonságos hegyekből, hogy megkeressék rég elveszett kisfiát Tónit illetve, hogy élelemhez jusson a csorda. A medvék egészen megbarátkoznak az emberi életvitellel, sőt el is kezdik másolni azt. E miatt azonban veszélybe kerül a medvelélek, ami a medvék kultúrájának legősibb és legjelentősebb dolga. 

 

#3: Állati jó kekszek

Főszereplőnk Owen családapa, aki túlságosan belefáradt már a sok és monoton munkába. Mikor szeretett nagybácsija eltávozik az élők sorából ráhagyja vándorcirkuszát, ami egy csapásra megváltoztatja Owen és családja életét. Sajnos a társulat már túl idős, hogy felléphessen, azonban a volt igazgató nagybácsinak fény derül egy mindent megoldó titkára. Van ugyanis egy titkos ládika, amelyben varázskekszek lapulnak. Mi történik, amikor valaki megeszik egy kekszet? Olyan állattá változhat a porondon, amilyenné csak szeretne! Ez lesz a valódi siker kulcsa, de csak akkor, ha sikerül megszabadulni Owen bácsikájának gonosz testvérétől, aki meg akarja kaparintani a ládika tartalmát.
 

Szuper filmeket mutatunk a következő oldalon is, lapozzatok!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket