Az internet segített vendégeket szerezni az idős bácsi éttermébe!

Senki sem látogatta az étkezdéjét, majd egyetlen nap alatt 500 vendége lett – később megtudta, hogy miért…

Szerző: kvothe - 2016.12.05.

Alig akart hinni a szemének, amint a vendégek felsorakoztak üzlete előtt.

Az internet segített vendégeket szerezni az idős bácsi éttermébe!

Manapság nem egyszerű sikeres éttermet nyitni – ha egy környéknek már van kedvenc helye, vagy az emberek nem ismerik az ételfajtákat, amiket kínálsz, nehezen indul majd be az üzlet. Ez volt a helyzet egy idős bácsival is, akinek álma az volt, hogy saját étterme lehessen.

 

John McMillan, egy 69 éves skót származású férfi Kanadában nyitott egy Fish ’n’ Chips (hal sültkrumplival) étkezdét, azonban nem volt túl népszerű az első hónapokban. Lethbridge város lakói nem igazán ismerték a brit gyorséttermi konyha e darabját, ezért a nap túlnyomó részében a hely üres maradt.

 

Egy nap azonban egy teljesen hétköznapi férfi tért be az étterembe. A 31 éves Ross, aki nemrég vesztette el az állását, kénytelen volt még az étellel is spórolni. Amikor megpillantotta a kis étkezdét elhatározta, hogy ma ott eszik. Belépve azonban meglepően tapasztalta, hogy a helység üres.

 

 

„Amint beléptem azonnal feltűnt, hogy csak egy idős alak ül bent, rajta kívül egy lelket sem lehetett látni” – mondta Ross.

 

Megkérdezte a tulajdonost, hogy mégis miért nincs itt senki. McMillan elmondta neki, hogy az utóbbi pár hónapban annyi bevétele sem volt, hogy saját magának elég legyen. Ross tudta, milyen érzés ez, hiszen akkor éppen nem volt állása. Elhatározta, hogy közösségi hálózatokon reklámozza majd az éttermet, hátha ezzel segít majd a bácsinak.

 

A következő oldalon láthatjuk a bejegyzést, amely mindent megváltoztatott!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket