Pénzt kértek a szülőktől, miután gyermeküket kézbe vehették

40 dollárt kellett fizetniük, mert kézbe vették gyermeküket!

Szerző: kvothe - 2016.10.06.

A világ egyik legcsodálatosabb érzése újszülött gyermekünkkel először találkozni, karunkba venni és megígérni neki, hogy az életben mindent megkap majd tőlünk, bármibe is kerüljön az. Arra azonban senki sem számít, hogy már ez a kis ártatlan találkozás sem olcsó mulatság. Ezzel kellett szembesülnie egy szülőpárnak, miután boldogan üdvözölték az új családtagot a kórházban.

40 dollárért kapták meg

Ryan Grassley érdekes történetet mesélt el egy amerikai cikkben – Ryan és felesége éppen hogy túl voltak a szülésen, és első alkalommal láthatták újdonsült büszkeségüket. A szülés után az édesanyára fektették a gyereket, hogy először találkozhassanak szemtől szembe. A meglepetés akkor következett, amikor Ryan és felesége elolvasták a kórházi számlát. Érdekes dologra lettek figyelmesek – a „császármetszés utáni bőr-bőrrel való érintkezés” 39,95 dollárba került az egyéb kórházi költségek mellett.


Az apuka poénosnak tartotta a dolgot, amit meg is osztott az interneten – az olvasók azonban már nem vették ilyen könnyen.

 

„A kórházakban azért is fizetni kell, ha a váróban tartózkodsz! Meg sem lepődöm azon, hogy ebből is pénzt akarnak csinálni!” – mondta az egyik kommentelő.

 

A következő oldalon kiderül, miért kellett fizetnie a párnak!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket