Flatulence Jeans - szellentés megkötő nadrág

Döbbenet! Ez a nadrág megköti a szellentés szagát!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.29.

Döbbenet, hogy mik vannak manapság! Már olyan nadrágot is gyártanak, sőt árusítanak, ami megköti a szellentés szagát, így bármikor, bárhol elereszthetünk egy bűzös madárkát anélkül, hogy szégyenkeznünk kellene!

Flatulence Jeans - szellentés megkötő nadrág

A szellentés egy teljesen természetes élettani folyamat, melynek során a belekben képződött gáztól szabadulhatunk meg. Annak érdekében, hogy az emésztőrendszerünk egészségét megőrizzük, nem is tanácsos visszatartani a szellentést, sőt természetellenes is. Mondják az okosok, viszont vannak élethelyzetek (elég sok), mikor nem érdemes mást tenni...


Persze azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy gyakran más emberekkel vagyunk összezárva akár a munkahelyen, akár a tömegközlekedési eszközökön, stb. és egy eleresztett bűzös madárka sem nekünk, sem másoknak nem okoz örömet. Ráadásul még szégyenkezhetnénk is a hangok illetve a szagok miatt, tuti, hogy szúrós szemmel néznének ránk a körülöttünk lévő emberek. 


Egy leleményes találmány, a szellentés szagát megkötő nadrág!


Erre a mindennapos problémára talált megoldást az egyik brit farmernadrág gyártó cég, amelynek termékét már online meg lehet vásárolni.
A cég neve Shreddies, a terméket pedig Flatulence Jeans-nek nevezték el, ami nagyjából annyit tesz, mint Szellentő farmernadrág. Férfiak és nők számára is elérhető és mindössze 100£-ba kerül, ami átszámítva most kb. 36.000 Ft.


A termék úgy készül, hogy egy aktivált szén réteget helyeznek el a két farmer anyagréteg közé. Ez a szén megköti a bélgázokat és így a szellentés során a környezet teljesen szagmentes marad. Egy nagyszerű találmány, amely megkíméli mindenki orrát, és külföldön már van is rá kereslet bőven. Nem kerül többe, mint egy Magyarországon kapható, jó márkájú farmernadrág például, melynek nincsen ilyen hasznos funkciója. Szerintem ez lesz a jövő, hiszen nem csak hasznos, hanem még egészségesebb is a szervezetre nézve. :)

A weboldal fehérneműket is árusít ugyanezzel a funkcióval… Mondjuk a csajoknak nem túl elegáns egy ilyen szellentős bugyi, de hát na… a szükség nagy úr :D


Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket