Fogyás férfiaknak koplalás nélkül

Fogyás férfiaknak koplalás nélkül

Szerző: mprof - 2015.03.05.

A férfiaknál is rengeteg egészségügyi problémát jelenthet a túlsúly, emellett nem valószínű, hogy sok nőnek szép látványt szerzünk a pluszkilókkal. A férfiak azonban nem szeretnek koplalni, ami nem is baj, hiszen van megoldás arra, hogyan add le a kilókat éhezés nélkül. Megmutatjuk nektek, mire is kell odafigyelnetek, hogy elérjétek a kívánt alakot és éhen se haljatok.

A férfiaknál is rengeteg egészségügyi problémát jelenthet a túlsúly, emellett nem valószínű, hogy sok nőnek szép látványt szerzünk a pluszkilókkal. Megmutatjuk nektek, mire is kell odafigyelnetek, hogy elérjétek a kívánt alakot és éhen se haljatok.

Reggelizz normálisan!

A reggeli a legfontosabb étkezés, ezért felejtsd el, hogy megeszel egy tál müzlit vagy éppen nem is eszel semmit. Érdemes megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot magadhoz venned, mivel ez alapozza meg a vércukorszinted a nap során, így megkíméled magad a hirtelen fellépő sóvárgástól is. A legjobb reggeli ételek közé tartozik a zöldséges tojásrántotta. Biztosan keveseknek van ideje és kedve reggel sütögetni, de hidd el, megéri!

 

Egyél többször, kevesebbet!

Ha minden nap be tudod osztani a tápanyagok bevitelét, sokat segít a súlyod megtartásában és a fogyásban is. Tudom nem egyszerű, mivel sokunknak a munkájuk sem engedi, de tegyél meg mindent azért, hogy összejöjjön. A legideálisabb, hogy 3 óránként eszünk, és erre az időtartamra osszuk el a tápanyagokat. A normál súlyú emberek átlagosan naponta háromszor étkeznek és két további alkalommal nassolnak még valamit. A túlsúlyosak általában szintén háromszor étkeznek egy nap, de jóval többet. A nassok általában gyümölcsöket, zöldségeket, joghurtokat, frissen facsart leveleket vagy magvakat jelentenek.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket