Miért nem indul meg a fogyás?

Mennyit kell futni, hogy elkezdődjön a fogyás?

Szerző: Dominik96 - 2020.04.14.

Napi rendszerességgel, több kilométeres futások, de mégsem szabadulunk meg úgy a feleslegtől, ahogyan azt szeretnénk. Nem minden esetben a hosszú távú futás a titok.

Mennyit fussunk, hogy fogyjunk?

Már régóta próbálod rávenni magad...

 

 Hogy elkezdj sportolni, de még nem jutottál el odáig? Akkor kezd el most, mivel az ősz az egyik legideálisabb évszak a kezdéshez.

 

A sportolás a legjobb módja az egészségnek, de közben fogyni is szeretnél, és gondolkozol, hogy mennyi idő lenne az ideális futás.

 

Természetesen nincs értelme belekezdeni egy 5-10 perces futásba, de nem feltétlen kell több órákat sem futni. Ha csak nem egy megállíthatatlan gépnek érzed magad, vagy éppen maratonra készülsz. Ahhoz, hogy a fogyás meginduljon, legalább 30-40 perc a szükséges idő.

 

Viszont a futást sem lehet csak úgy elkezdeni, mint minden sportban ehhez is kell egy kis idő, hogy kialakuljon a megfelelő állóképességünk, ahhoz, hogy bírjuk. Ha túlsúllyal küszködsz, akkor érdemes elkezdeni elsőnek csak a gyors sétára, majd idővel átállhatsz a futásra is. Viszont legalább heti háromszor járjunk el kocogni is, mivel ha nem lesz benne egy fajta rendszeresség, akkor mit sem ér az egész. 

 

Folytatás a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket