Makacs szennyeződések és foltok - hogyan szabaduljunk meg tőlük?

10 szuper módszer, amivel bármilyen foltot eltávolíthatsz!

Szerző: kvothe - 2017.01.12.

Sosem tudhatod, hogy mikor jöhetnek jól ezek a technikák! Egyszerű de hatékony megoldások a leggyakoribb foltokra! Nem olyan nehéz ez srácok!

Makacs szennyeződések és foltok - hogyan szabaduljunk meg tőlük?

Minden férfi életében eljöhet (és el is jön) az a pillanat, amikor egy olyan folt kerül a ruhájára, amit képtelen kivarázsolni onnan. Nem várhatjuk el mindig a nőktől, hogy elvégezzék helyettünk a piszkos munkát.

 

Ez a kis útmutató segít abban, hogy a lehetetlennek tűnő foltoktól könnyebben megszabadulhassunk! Mielőtt mindent bedobnál a mosógépbe, nézd meg a hozzá tartozó módszert. Ez az útmutató persze nem csak a férfiaknak nyújthat segítséget!

 

Olaj

Olajos lett a ruhád? Nem kell megijedni! Ha étel (vagy esetleg ajakfény) került rá, dörzsöld be krétaporral, ami segít felszívni az olajat. Ez többnyire az étolajra vonatkozik, hiszen autót azért benti ruhában szerel az ember.

 

Zsír

A zsír a kenyérre való, nem pedig a ruhára. Ha mégis rossz helyre kented, akkor nincs más dolgod, mint egy kis Coca-Colát önteni a szennyezett felületre, mielőtt kimosod. Jó dolgokat iszunk, ugye?

 

Izzadtság

Ha sikeresen összeizzadtad a ruhád, és nem tudod eltűntetni a nyomát például a hónaljrész alól, akkor keverj 1:1 arányban citromlevet vízzel és dörzsöld be vele a ruhádat.

 

Dezodor

Te is utálod, amikor a dezodorod fehér nyomokat hagy a ruhádon? Végy egy nedvszívó szárítólapot és adj neki!

 

Kávé

Az egyik leggyakoribb folt – a reggeli rohanás közepette már ezernyi ilyennel találkozhattunk. Ha veled is megtörténik, egy kis szódabikarbónával érdemes megsikálni, valamilyen rongy segítségével. Ez után egy öblítésre is szükség lesz

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket