forró filmek listája

A világ legdögösebb filmjei, amiket neked is látnod kell 2021-ben

Szerző: noemivida - 2021.03.29.

Igazán érdekes, hogy egy-egy filmrendező milyen irányból közelíti meg az erotikát és az intimitást filmjeiben. Egyesek humorosra fogják a figurát, míg mások komoly drámai, vagy bűnügyi keretek közé illesztik be történeteik legforróbb jeleneteit, vagy éppen teljesen e téma köré építik fel filmjeiket. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány újonnan megjelent filmet, amik igazán forró hangulatot teremthetnek a nappaliban (vagy a hálószobában). Ezek a filmek jelenleg a Netflixen is elérhetők!

Legdögösebb filmek listája

Yes, God, Yes (2019)

A legtöbben a Stranger Thingsben figyeltek fel Natalia Dyerre, azonban a színésznő a sikersorozaton kívül is szerepelt már más projektekben is. Ilyen például a 2019-es Yes, God, Yes című humoros hangvételű dráma is, ami egy fiatal, vallásos lány fedezi fel szexualitását, és őrlődik a vágy, illetve az egyház nyomása között. A fiatalkori dráma, pletykák és a belső viszályok kellemetlen helyzetekbe sodorják Alice-t, aki mindeközben igyekszik saját maga eldönteni, hogy hogyan is navigálja a felnőtté válás rögös ösvényét.

 

American Pie Presents: Girls’ Rules (2020)

Az Amerikai Pite „lányos” verziójában ismét egy csapat fiatal szexuális botladozásait követhetjük és nevethetjük végig. Minden karaktert sajátos probléma elé állít kapcsolata, és csak barátaikra, illetve kiszemeltjeikre számíthatnak, ha szeretnének megoldást találni ezekre a zűrös helyzetekre.

 

MILF (2018)

Kanyarodjunk be 100 percre Európába. Ez a francia vígjáték három 40-es éveiben járó nő történetét meséli el, akik egy nyaralás során találkoznak néhány fiatal férfival, és ez a helyzet több bonyodalmat szül, mint amennyire sokan elsőre számítanának.

 

Lust Stories (2018)

A Lust Stories négy rövid történetet mesél el, amelyeket más és más indiai rendezők alkottak meg az intimitásról, a szexről és a szerelem kifürkészhetetlenségéről. A történeteket indiai nők szemszögéből élhetjük át, amint épp felfedezik az önálló gyönyörök világát, vagy, hogy milyen, amikor egy valaha szenvedélyes viszony lejtőre kerül.
 

A dögös filmlista még nem ért véget, lapozz a folytatáshoz, tartogatunk még izgalmakat…!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket