Fradi-Vác női kézilabda mérkőzésen jártunk, olvasd el beszámolónkat

ZIZI repkedett a levegőben!

Szerző: bohacs0010 - 2014.10.25.

A Fradi arénában rangadóra készülődtek szombaton kora este. A Vác lányai érkeztek már jóval a kezdés előtt. Külön pikantériája a meccsnek, hogy a vendégek vezetésében az a Kirschner Erika található, aki legendája volt hosszú éveken át a zöld-fehéreknek. Nem csoda, hogy amint a csarnokba lépett, elhalmozták puszi hegyekkel jobbról is és balról is. 

Ott voltunk a Ferencváros-Vác női kézilabda mérkőzésen. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, a mérkőzés is szenzációs volt, a Fradi pedig simán győzött.

Vele jött még egy közelmúltbeli legenda, Tóth Timi is. Volt tehát miről pletyizni, még az összecsapás előtt.
Egész jó a Vác, úgyhogy jó lesz vigyázni! - jegyezte meg egy néző a lépcsőn araszolva a lelátó felé. Annyira nagyon telt házról nem beszélhettünk, de öröm volt látni a családokat, egészen fiatal drukkereikkel.

 

 

A mérkőzés aztán úgy kezdődött, ahogy az első percekben az Elek csapattól az elvárható volt. Három-négy gól került közé, s már-már magabiztosnak látszott a Fradi nagyarányú győzelme, amikor is a Vác elkezdte magát felszívni. Jött is az időkérés, de különösebb idegesség ekkor sem látszott a hazaiaknál.

 

 

Megnyugtató négy gól lett a szünetre az előny, s látszott a fradis lányokon, hogy egyre magabiztosabbak.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket