Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A bevándorlásról beszél Francesco Zombori

hirdetes

Megkérdeztük Francesco Zomborit a migránsokról

BD

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A jelenlegi bevándorlás kérdés témáját fejtegetik ebben a videóban, amit mutatni szeretnék nektek.

Francesco Zombori a bevándorlásról

Francesco híressé vált a nevetése által, és a történetével, amit elmesél. Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs mi lehetett az eredeti sztori, amit mondott, de biztosan nagyon vicces. Mi magyarok meg igencsak híresek vagyunk kreativitásunkról és a kifinomult humorérzékünkről. Így ennek az embernek hála rengeteg olyan videó készült, amit az adott készítő ellátott magyar felirattal. Persze nem azt írta le, hogy Francesco éppen mit mesél, hanem egy egészen más történetet.

 

Egy olyat, ami az akkor történt eseményt,  az éppen lehetetett  sporttól kezdve bármi. A lényege, hogy olyan téma legyen, ami a hazánkban történt. Ebben az esetben a cseppet sem humoros migránskérdésről van szó a videóban. De persze mi magyarok mindenben meglátjuk a poént, ez személy szerint engem, kicsit sem zavar (remélem, ezzel nem csak én vagyok így).

hirdetes

 

Zombori, szerintem már nevezhetem hírességnek, az ő szemszögéből és az egyedi leutánozhatatlan nevetésével kifejti a véleményét a bevándorlókról. Elnézném ezt az embert egy műsorvezetőnek is akár, vagy hírbemondónak. Valószínű, hogy az esti híradó után kacagva állnánk fel a tévé elől. (Természetesen csak túlzok és próbállak felkészíteni a videó humortartalmára).Ennyit szerettem volna megosztani veletek, mielőtt megtekintitek ez a remekműt. 

 

A videót a következő oldalon találjátok!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

DIY

A DIY egy angol kifejezés rövidítése, mégpedig a Do It Yourself, azaz Csináld magad... Tovább

Autó

Az autók napjainkban elengedhetetlen eszköznek számítanak, hogy segítsenek felgyorsult... Tovább

Tovább a lexikonra