Füles rejtvény újság, retró kiadásban

A Füles már a bulvárlapok megjelenése előtt sok színművészt, tévés személyiséget, énekest, zenekart és modellt mutatott be, az elmúlt időszakban 3800 híresség tűnt fel borítóoldalain, a legtöbbször (13 alkalommal) Kovács Kati, Kossuth-díjas énekesnő szerepelt a címlapon.
    
A több ezer nyeremény között az évek során kisorsoltak pecsétgyűrűt, autóbuszjegyet, festményt, nyalókát, báli meghívót, szerszámosládát, édességcsomagot, szüretelést, színházbérletet, eurót vagy éppen élő malacot is. Ez utóbbi pályázat bizonyult a legnépszerűbbnek: 80 000 megfejtés érkezett rá 1969-ben. Az elmúlt háromezer hét alatt összesen 115 000 000 forintnál is több készpénzt sorsoltak ki az olvasók között.
    
A lap számára a megújulás is fontos: a Füleshez köthető az első magyar nyelvű skandi rejtvényalkalmazás kifejlesztése is.
    
A jubileumi szám Retró válogatás című kiemelt blokkal és egymillió forint összértékű nyereménnyel ünnepli a 3000. számot.
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket