notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Füles rejtvény újság, retró kiadásban

hirdetes

Háromezredik számának megjelenését ünnepli a Füles!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Füles rejtvény újság 3000. szám

A Füles már a bulvárlapok megjelenése előtt sok színművészt, tévés személyiséget, énekest, zenekart és modellt mutatott be, az elmúlt időszakban 3800 híresség tűnt fel borítóoldalain, a legtöbbször (13 alkalommal) Kovács Kati, Kossuth-díjas énekesnő szerepelt a címlapon.
    
A több ezer nyeremény között az évek során kisorsoltak pecsétgyűrűt, autóbuszjegyet, festményt, nyalókát, báli meghívót, szerszámosládát, édességcsomagot, szüretelést, színházbérletet, eurót vagy éppen élő malacot is. Ez utóbbi pályázat bizonyult a legnépszerűbbnek: 80 000 megfejtés érkezett rá 1969-ben. Az elmúlt háromezer hét alatt összesen 115 000 000 forintnál is több készpénzt sorsoltak ki az olvasók között.
hirdetes
    
A lap számára a megújulás is fontos: a Füleshez köthető az első magyar nyelvű skandi rejtvényalkalmazás kifejlesztése is.
    
A jubileumi szám Retró válogatás című kiemelt blokkal és egymillió forint összértékű nyereménnyel ünnepli a 3000. számot.
Az 1957 óta megjelenő hetilap oldalain eddig több mint 39 000 keresztrejtvény, 3800 híresség és 500-nál is több mű képregényváltozata tűnt fel, valamint az első Poénvadászat, Plusz egy vicc és a Bűvös négyzet (Sudoku) feladványok közlése is a laphoz köthető.
    
A Füles eddig háromezer héten keresztül több tíz millió embernek nyújtott kikapcsolódást, szórakozást, játékot, kihívást. Az 57 évet átölelő időszakban az újság nevével összeforrt egyebek mellett a Tanár úr, kérem! című kvízrovat is, amelyben 40 ezernél is több kérdést tettek fel a lap olvasói.
 

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Forrás: MTI

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Csapatépítő helyszínek

A csapatépítő helyszínek általában olyan környezetben helyezkednek el, ahol sok program... Tovább

Határ

A határ két, leginkább közigazgatási szempontból különválasztott terület érintkezése.... Tovább

Tovább a lexikonra