20 érdekes fotó

20 megmagyarázhatatlan kép

Szerző: Dominik96 - 2015.10.13.

Vannak dolgok, amikre nem tudjuk a választ és azt sem, hogyan sikerült összehozni ezeket. A következő pár kép pont az ilyen esetekről készült.

Érdekes képek

1.

 

Fogalmam sincs miért áll sorba az a róka (mindenesetre nagyon kedves, hogy nem tolakodik), lehet éppen nincs nála kp, vagy érdeklődni szeretne egyenlegéről.

 

2.

 

Ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy sosem öregszünk meg!

 

3.

 

„Hello bocsi, egy kis segítséget kérnék, mint látjátok, van rajtam pár kaktusz és le kéne szedni őket”. Komolyan az ilyenekért díjakat kéne osztani… Hogy sikerült ezt összehoznia?

 

4.

 

Szegény cicát „kínozzák” a fürdetéssel, bár amilyen keserves fejet vág, inkább hinném azt, hogy kivégzésre viszik :D

 

5.

 

Szerintem valami hasonlóra gondolhat a tigris: ugyan már srácok!! Csak színleli, komolyan csak játszottunk!

 

6.

 

Egy durva és hosszúnap állhat szegény kutyus előtt, megérdemli azt a pohár bort.

 

7.

 

Add ki nyugodtan, tudod jobb kint, mint bent. Bár szeretném felhívni a figyelmet a fószer munkásdekoltázsára, azon valahogy jobban nevettem.

 

8.

 

„Kölcsönkérte már egy ideje a robotgépemet, mikor szóltam, hogy adja vissza csak majdozott. Hát most megtanulja, hogy többet ne késsen”. Legalábbis szerintem valami hasonló állhat a háttérben.

 

9.

 

Nekik is ugyanúgy lehet melegük, mint az embereknek. Szóval gondolták csobbannak egyet.

 

10.

 

Van, hogy nem olyanra sikerül a sminked amilyenre szeretnéd, és van az is, hogy nagyon nem szeretnéd, hogy lefotózzanak. Na, itt most mindkettő megtalálható egyszerre.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket