A legfurább rekordok

Nagyon fura és nevetséges rekordok

Szerző: Dominik96 - 2015.12.29.

Az emberek sok érdekes dolgokat szoktak művelni, ami többnyire bekerül a rekordok könyvébe is, mivel nem sokan utánozzák őket ezekben.

A legérdekesebb rekordok

Guinnes rekordok

 

A világ legnagyobb rekordgyűjteménye a Guinness Rekordok Könyve, amely olyan nemzetközileg elismert és hitelesített rekordokat jelentet meg, amelyek az emberi teljesítőképesség vagy a természet szélsőségeiként jönnek létre. A könyv maga is tart egy rekordot, mégpedig a valaha legtöbbet eladott, szerzői jog által védett sorozat rekordját.

 

Anthony Victor

 

Ő vezeti a leghosszabb szőrrel rendelkező rekordot, 18,1 cm. Az érdekesség, hogy mindez a fülén van, ami bizonyára kissé akadályozza őt a hallásban.

 

Jackie Bibby

 

8 csörgőkígyó farkát tartotta a szájában 13 másodpercig. Azt mondta, hogy a mutatvány titka a mozdulatlanság, valószínűleg igaza van ebben.

 

Chanel Tapper

 

Neki van a világon a leghosszabb nyelve, 9,75 cm hosszú. Ez azért már az enyhe, jézusom kategória.

 

Garry Turner

 

A bőre olyan nyúlékony, mint a gumi. Számára mindez fájdalommentes, és sérülés nélküli. Ez a tulajdonság teljes testfelületén érvényesül, a talpától egészen a fejbőréig. A kihúzott bőr minden esetben rövid időn belül visszahúzódik, eredeti alakját megőrizve. Ehlers-Danlos szindrómában szenved születése óta, vagyis a kötőszövet ritka betegsége, melynek „köszönhetően” megtudja ezt csinálni.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket