Fürdőzés a folyékony kenyérben

Fürdőzés a folyékony kenyérben

Szerző: Jobs24 - 2020.03.16.

Starkenberger középkori várában található sörfőzdében az igazi sörimádók nem csupán megízlelhetik a minőségi finom osztrák sört, hanem meg is fürödhetnek benne.

Fürdőzés a folyékony kenyérben

Valami igazán jó ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

 

Ausztria tiroli tartományához tartozó Starkenberger híres várában lévő különleges alpesi sörgyárban készülnek a világ legkiválóbb sörei közé sorolható itókák. Nem is csoda, hiszen az osztrák sörfőzde 200 éves múlttal rendelkezik a sörgyártás területén. Azonban nem csak az egyedülálló nedű csalogatja a sör szerelmeseit ebbe a kellemes és történelmi hangulatú várba, hanem sörfürdőzési lehetőség, ugyanis van, aki úgy gondolja, hogy a sörhabok közti pancsolgatás közben kortyolgatja kedvenc italát, amit kérésre felszolgálnak a medencéknél is. Bár itt a sörfürdőt nem szó szerint kell érteni, mivel a fürdőzni vágyók meleg vízbe kevert sörseprőben mártózhatnak meg, amely a sörfőzési folyamatból megmaradó melléktermék.

Helyi orvosok állítása szerint a sörfürdő jótékony hatással van a bőrre, különösen bőrbetegségek esetén. Egy medence kibérlése esetén a látogatóknak két órára 135 eurót, vagyis több mint 40 ezer forintot kell kifizetniük, melyet egy alkalommal összesen négy személy vehet igénybe.

 

Kapcsolódó cikk:

Nail Ale - A világ legdrágább söre

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket