Így hangzik a világ legügyesebben fütyülő embere!

Így "zenél" a fütyülés négyszeres világbajnoka – valami hihetetlen!

Szerző: kvothe - 2016.11.18.

Bizony, a fütyülésből is tartanak világbajnokságod, és el fogsz ájulni, ha meghallod ennek a férfinak a tehetségét! Így még biztos nem hallottál senkit fütyörészni! Zseniális!

Így hangzik a világ legügyesebben fütyülő embere!

A fütyülés talán egy idős az emberiséggel. Valószínűleg őseink is megpróbálták már utánozni a madarak csiripelését szájukkal, és ez a mai napig velünk maradt. Az emberek fütyülnek vezetés, takarítás, munka, főzés és minden más közben, amikor csak kedvük támad.

 

Egyesek magasabb, mások alacsonyabb hangok megformálására is képesek, viszont akadnak olyan tehetségek, akik számos hangmagasságban, sebességben és különböző módszerekkel fütyülnek. Az ilyen különleges képességűek számára rendezik meg már évtizedek óta a nemzetközi fütyülés-világbajnokságot.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:mesteri-utcai-dobos{/cikk}

 

A 48 éves Chritopher Ullman a Carlyle Group nevű cég egyik igazgatója. Még huszonéves korában fedezte fel nem éppen hétköznapi tehetségét. 1992-ben egy barátja tanácsára benevezett a világbajnokságra, amelyet minden év tavaszán megrendeznek az Egyesült Államokban. Ahhoz képest, hogy az első alkalommal vett részt ekkora versenyen, egy nagyon előkelő második helyen végzett. Egy évvel később sikerült megszereznie első világbajnoki címét, amelyet később még három követett.

 

De mi kell mégis ahhoz, hogy valaki ilyen ügyesen tudjon fütyülni? A következő oldalon bemutatja a bajnok!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket