Mercedes vagy terepjáró fan vagy? Itt egy limitáld örökzöld: a G-osztály

Eddig sosem látott formában az örökzöld legenda: a G Merci!

Szerző: berzegergo - 2016.12.01.

mercedes g class

Bírod az extrém kocsikat? Szereted az örökzöld legendát, a G -Mercit?

A Genfi autószalonra egy exkluzív kiadással rukkoltak elő. Görgess lejjebb, ha felcsigáz!

 

A legenda újraéled

A Mercedes maga állítja ki a szériagyártáshoz közel álló G 500 4x4  típust. A gépjármű optikai tuningjáról az AMG gondoskodik. 

 

Lássuk az adatokat!

A járhatatlan utakon is 22 colos alufelniken gurul. A terepakadályok ellen rozsdamentes acél alvázvédelemmel, illetve három zárható differenciálművel látták el. Az erőforrása egy 4,0 literes, dupla turbós 422 lóerős V8-as, ami megfelel az Euro 6-os emissziós kritériumoknak.A szabályozható futómű-karakterisztikát is tudjuk is állítani, ami akár 45 centis hasmagasságot ad. A lengéscsillapítók 1,5 századmásodpercenként változtatják keménységüket attól függően, hogy milyenek a körülményeknek. Arról, hogy az autó terepre született, sokat elárul az is, hogy akár egyméteres gázlómélység is elérhető, valamint az 52 fokos első és 54 fokos hátsó terepszögek, valamint a 47 fokos rámpaszög. Csattanóként, pedig a terepjáró akár 45%-os emelkedőn is gond nélkül felmászik. Ha sikerrel debütál Genfben, hamarosan gyártósorra is kerülhet.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket