Gokartozás Balatonfüreden

A legjobb program mindenkinek, gokartozz te is Balatonfüreden!

Szerző: bohacs - 2016.08.17.

Amikor a főnököd még tavasszal szól, hogy készülj, mert nyáron csapatépítő lesz, és a te jelenlétedre is számít, még nem tudhatod, mi lesz a konkrét program, de máris vad ötletek jutnak eszedbe. Aztán mikor pár hónap elteltével ott vagy, és kiderül, hogy gokartozni (is) mentek, akkor jössz rá, hogy milyen szuper élmény lesz, bárhogyan is sikerül majd.

Gokart Balatonfüred

 

A balatoni nyár… A legjobb persze akkor, ha tökéletes idő van, és minden stimmel, hogy jól érezzük magunkat. Azonban az is biztos, hogy a megfelelő társasággal bármilyen időt is fog ki az ember lánya, csak jó lehet a közösen eltöltött két-három nap. Hisz folyamatosan van valamilyen (előre leszervezett) közös program, ami - ha jól sikerül - valóban csapatépítő jelleggel bír. Nem kell ennek nagyszabású vagy drága eseménynek lennie, elég, ha kiülünk az aktuális településen egy sörfesztiválra vagy bármi hasonlóra, ahol lehet beszélgetni, és kicsit kiszakadni a hivatalos környezetből.

 

Amikor már ott vagyunk a Balaton-parton, érezhetően mindenki könnyedebben viselkedik, oldódik az addig esetlegesen felgyülemlett feszültség. Persze - legyünk őszinték - az is megeshet, hogy épp az ellenkezője történik, és mondjuk az addig elnyomott érzések vagy konfliktusok hatására pont a csapatépítőn borul majd egyeseknél a bili, de remélni kell a legjobbat, és pozitívan hozzáállni az egészhez. Másként talán nem is érdemes. Szóval, ha már a gokartozást említettem a címben, térjünk is ki erre, mivel nyilván nem megy minden hétvégén az ember egy ilyen programra. Főleg, hogy ehhez társaság is kell, hiszen úgy az igazi, ha van egy kis adrenalin és versenyszellem. Ehhez biztosított nekünk tökéletes helyszínt a balatonfüredi Balaton-gokart, melyet ide kattintva érhettek el, hogy közelebbről is megismerkedhessetek a lehetőségekkel!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket