A kenguruk is be akartak szállni a golfozásba

Golfozáshoz kapott kedvet egy kengurucsapat Ausztráliában

Szerző: Szaka Ádám - 2021.10.29.

Wendy Powick valószínűleg nem azzal a gondolattal a fejében ébredt azon a szép napon, hogy milyen nagyszerű lenne néhány kenguru társaságában eltölteni a rutinszerű golfgyakorlatokat. Ám az állatok így is odalátogattak! 

Golfozó kenguruk Ausztráliában

A kenguruk is a sport szerelmesei? 

Wendy Powick egy ausztráliai hölgy, aki amatőr szinten űzi a golfot. Amikor először megjelentek a kenguruk a golfpályán, miközben ő a szokásos gyakorlását végezte, a videóposztját azonnal közzétette az Instagram oldalán.

Állítása szerint az állatok őt bámulták, miközben próbálta a tevékenységét űzni, s mondhatni hirtelen bukkantak fel csapatostul a pálya szélén. Szórakozott hangulatában azt is megjegyezte, miszerint ehhez hasonló esemény csakis Ausztráliában történhet meg. A helyi sajtó figyelmét sem kerülte el a mégiscsak különösnek nevezhető esemény. Wendy ettől függetlenül már máskor is tapasztalta a kenguruk jelenlétét, ám ez volt az első alkalom, hogy ennyire közel merészkedtek hozzá.

Ausztráliában nem szokatlan az efféle látogatás

Miután felbukkantak, és egy kis ideig a hölgyet vizsgálták, a kenguruk végül úgy döntöttek, hogy elhagyják a pálya területét.

Wendy Powick még említést tett arról is, miszerint az ilyen állati találkozások egyáltalán nem szokatlanok, a kenguruk pedig mondhatni a szerencsésebb vendégeknek számítanak, ugyanis léteznek olyan helyek, ahol hasonló beugrók lehetnek a medvék, óriáskígyók, vízidisznók, de akár a krokodilok és aligátorok egyaránt.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket