Ez a levél hódítja meg éppen az internetet

Válaszolt a Google vezérigazgatója egy hétéves kislány állásjelentkezésére

Szerző: kvothe - 2017.02.17.

Egy hétéves lánynak már most olyan álmai vannak, amikről sokan példát vehetnénk! Íme a levél és a válasz, amire egyáltalán nem számított!

Ez a levél hódítja meg éppen az internetet

Ha megkérdezel egy hétéves gyereket, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, bizonyára a megszokott válaszokat kapod majd. Orvosok, tanárok, tűzoltók, rendőrök, katonák, űrhajósok, zenészek – ezekkel persze nincs is semmi baj, hiszen az új generáció testesíti meg az utánpótlást.

 

Chloe Bridgewater egy őszinte és nagyon aranyos levelet fogalmazott meg, amelyben összefoglalja, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, majd elküldte azt a címzettnek, aki (jelenleg) nem más, mint Sundar Pichai, a Google elnök-vezérigazgatója. Hogy miért pont ő? Nos, ez a levélből kiderül!

 

„Kedves Google-főnök

 

A nevem Chloe és amikor nagyobb leszek szeretnék egy munkát a Googlenél. Szeretnék még egy csokigyárban is dolgozni és úszni az olimpiában, szombaton és kedden szoktam úszni járni. Apukám azt mondta hogy lehet babzsákra ülni és csúszdázni és gokartozni ha a Googlenél dolgozol. Szeretem a számítógépeket és van egy tabletem amin szoktam játszani. Apukám adott egy játékot, amiben van egy robot és fel meg le kell mozgatni négyzeteken. Azt mondta, hogy ezzel sokat tanulhatok a számítógépekről.”

 

A levél folytatása a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket