Ne rendeld ezeket a gyorséttermi kajákból, ha jót akarsz magadnak

Ezekből a gyorséttermi ételekből ne rendlej, ha jót akarsz magadnak!

Szerző: vargazsanett - 2017.08.23.

Név nélkül nyilatkozó gyorséttermi dolgozók vallottak arról, miket nem szabad kérni a gyorséttermekben, ha jót akarsz magadnak! Van köztük pár igencsak meglepő dolog! 

Ne rendeld ezeket a gyorséttermi kajákból, ha jót akarsz magadnak

Szószok, öntetek:

Sok esetben az a "fáradtolaj" az egyik összetevője, ami a nap végére szépen összegyűlik az olajsütőkben és serpenyőkben.

 

Saláták:

Sokan azért kérnek salátát, mert az gondolják, ez a legegészségesebb gyorséttermi kaja. Ám a helyzet az, hogy mivel ebből vásárolnak a vendégek a legkevesebbet, rengeteg saláta hónapok óta ott áll már a polcokon, ezért rendszeres gyakorlat, hogy a lejárt termékeket egyszerűen átcímkézik, hogy minél tovább eladhatóak legyenek.

 

Ha ebben a cikkben felsorolt ételekre vágysz, akkor a legjobban teszed, ha felkeresel egy éttermet, ahol biztosan megfelelő minőségű ételt, magas színvonalon kínálnak. Ajánlani tudom a Pest-Buda Vendéglőt, Budapest egyik leghangulatosabb éttermét, mely a Budai Várban helyezkedik el, melynek köszönhetően festői környezetben étkezhetsz. Ide kattintva tudhatsz meg többet róla: Étterem a Budai Várban.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket