Fradi-Debrecen női kézilabda mérkőzésen jártunk, ahol sima hazai győzelem született

Sima győzelem a Népligetben

Szerző: bohacs0010 - 2014.09.27.

Az elmúlt napokban, ha kézilabdáról esett szó, szinte minden a Fradiról és Lipcséről szólt. Drámai jelenetek történtek a pályán és aztán azon kívül is. Ha valaki megnézi a mérkőzésről készült felvételt, kétsége sem lehet afelől, hogy a lányok nyertek. És mégis, a bírók megadták az időn túli gólt, az óvást első körben technikai okok miatt elutasították. 

Fradi-Debrecen kézi meccsen jártunk

Elképzeltem a lányok darabokra zúzott lelki állapotát. Most azonban talán látszik az alagút végén a fény, merthogy nem babra megy a játék. A BL főtáblájára kerülés, talán mondani sem kell mennyit lendíthet bármelyik csapat szekerén.

 

 

Az izgalmak után azonban vissza kellett csöppenni a hétköznapi kerékvágásba, az az a soron következő bajnoki mérkőzésbe. A Debrecen érkezett az arénába, akik egész jól formálódó csapat benyomását keltették az utolsó fordulóban. Lelkileg megtört Fradi, fellegek felé robogó Debrecen, tehát nem sétagalopp mérkőzésre gondolhatott az ember.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket