Gyufa gyufaszál képen

Nagyon kevesen tudják megoldani ezt a feladványt!

Szerző: vargazsanett - 2018.10.26.

Te meg tudod mondani, hogy hány gyufaszál található ezen a képen? Nem kevés koncentrációra lesz szükséged ahhoz, hogy megmondd, de ha sikerül kitalálni, akkor az emberek mindössze 4%-ához vallhatod magad!

Gyufa gyufaszál képen

Nem kevés koncentráció szükséges ahhoz, hogy meg tudd pontosan állapítani, hogy mennyi gyufa van a képen. Ne görcsölj rá, csak lazán, úgysem annyi van, mint amennyit elsőre látsz!

Ahelyett, hogy görcsösen akarnád a helyes választ, inkább hagyd, hogy a szemed, és az agyad végezze a dolgát. Gondold át jól a dolgokat mielőtt megmondanád a választ.

Úgy látod ugye te is elsőre, hogy 10 gyufa van a képen? Próbáld újra számolni, hiszen nem ez a helyes válasz, vedd figyelembe az árnyékokat és a tükröződéseket is.

 

 

Most úgy látod, hogy 8 gyufa van a képen? Kérlek, nézd át újra alaposan még egyszer, mert úgy tűnik, még mindig nem érted a lényeget. Ha nagyon nem megy, akkor lapozz egyet, ott megtalálod a megfejtést. Ha sikerült eltalálnod, akkor joggal vallhatod magad különlegesnek, hiszen az emberek mindössze 4%-a tudja csak megoldani ezt a rejtvényt! :) Neked sikerült?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket