Ezeket a dolgokat irigyelik a férfiak a nőktől

Ezt tennék legszívesebben a férfiak, ha nők lehetnének!

Szerző: kvothe - 2017.03.01.

Te mit tennél, ha nem szólnának érte, hogy túl nőies? Erre a kérdésre érkezett néhány meglepő válasz férfiaktól, akik valami mást is kipróbálnának!

Ezeket a dolgokat irigyelik a férfiak a nőktől

Milyen lenne a világ, ha nem a nemek szerint lennének elkülönítve a szokások és stílusok? Habár az utóbbi években egyre inkább elmosódik a nemek közötti határ, azért még mindig számos olyan közösségi normával találkozunk, amik alapján bizonyos dolgok csak a nőknek vagy férfiaknak valók.

 

Ezért nem látsz túl sok férfit kirúzsozva és tűsarkúban járkálni az utcákon. De mi lenne, ha egy totálisan szabad világban élnénk? Mi lenne, ha minden férfi azt viselne és csinálhatna, amit csak akar anélkül, hogy azt bárki is nőiesnek titulálná?

 

Te mit tennél, ha az nem számítana nőiesnek?

 

Egy Reddit-bejegyzésben tették fel ezt a kérdést, amire már több ezer válasz érkezett. Mint kiderült, számtalan férfi engedné szívesen szabadjára a benne lakozó nőt, de sokan attól tartanak, hogy ezért leszólnák őket.

 

A bejegyzésre érkezett válaszokat böngészve rengeteg érdekességet találhatunk. Ezeket a következő oldalon mutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket