Ezek a legjobb hajformázók férfiaknak!

Ezek a legjobb hajformázók férfiaknak!

Szerző: bohacs - 2021.03.25.

Sokaknak közülünk meggyűlik a baja a hajával. Nem tudjuk, hogyan adjunk neki egy kis formát vagy tartást. Rengeteg fajta hajformázó termék közül melyiket válasszuk? Melyikre van szükség a mi hajtípusunknak? Ezekre a kérdésekre akkor kaphatunk teljes választ, ha tisztában vagyunk melyik fajta hajformázó milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Férfi hajformázók típusai

A hajzselé

Ez az a termék amivel, mindenki találkozott már. Legfőbb előnye, hogy rengeteg változatával találkozhatunk melyek különböző hatást tudnak nyújtani. Sajnos majdnem mindegyik változata erős fényt ad a hajnak, ami nem mindenkinek fekszik. Legnagyobb hátránya viszont, amikor a hajzselé megszáradt kis mócsingok keletkeznek a hajunkba. Akkor érdemes ezt a típust választani ha nem minden nap formázzuk hajunkat és amikor igen, akkor sem nagy mennyiséget használunk.

 

A wax

A zseléhez hasonlóan nagyon sokféle hajtípusra megfelelő lehet. A haj napközben is alakítható marad és ezáltal bármikor vissza tudjuk állítani a kívánt állapotra. Ennek viszont negatív velejárója, hogy a tartása nem túl erős. Ebből a hajfixálóból létezik a legtöbb variáns.

 

Pomádé 

Elég csak a musicalre gondolni és egyből tudjuk, hogy miről is van szó. Olajból készül, ezáltal fényes hatása van és egész nap alakíthatóvá teszi hajunkat. Tartása gyenge és legfőképpen vastag enyhén göndör hajtípusra ajánlott. 

 

Agyag 

Ha fontos nekünk hajunk egészsége, biztosan ezt a hajformázót fogjuk választani. A pomádé ragacsosabb testvére rengeteg jótékony hatást gyakorol hajunkra. Sokkal sűrűbb hatása lesz hajunknak és a hajszálak is vastagabbnak tűnnek. Mivel teljesen felszívódik, így nem okoz lerakodást hajunkon, ezen kívül kihozza a koszt a pórusokból anélkül, kiszárítaná a hajunkat. 

 

Paszta

Majdnem minden hajtípuson alkalmazható és könnyedén kimosható víz segítségével. Optikailag megnöveli a hajtömeget és még egy kis textúrát is ad neki. 

 

Hab

Ez arra való, hogy egy kis tartást adjon a hajszerkezetnek és egy kevés fényt. Ritkább hajszerkezetek esetén a benne lévő rizsprotein egy kis vastagságot adhat hajunknak. A legjobb módszer az applikálásra a hajhagymákhoz felkenni és onnan kifelé szárítani. Ezután még más terméket használva könnyebben lehet megformázni hajkoronánkat. A következő oldalon folytatom! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket