A hajléktalan férfi meglepően reagált a lány segítségére

Hajléktalan férfi ajánlotta fel segítségét a zavarodott lánynak

Szerző: kvothe - 2016.11.22.

Azt mondják, hogy akiknek kevesebb jut, azok többet adnak. Egy brazil főiskolai diák is megtapasztalta ezt, amikor segíteni szeretett volna egy hajléktalan férfinak.

A hajléktalan férfi meglepően reagált a lány segítségére

Caroline Santana egy főiskolai diák Sao Paulóban, Brazíliában. Egyik nap hazafelé tartott éppen, amikor egy olyan férfival találkozott, akit egy életen át nem fog elfelejteni. Amint a buszmegálló felé sétált, a férfi odalépett hozzá egy kis apró reményében. Caroline belenézett a táskájába, mert segíteni akart a férfinak, azonban ijedten tapasztalta, hogy a tárcája és a buszjegye eltűntek.

 

A lányt igencsak letörte a dolog, hiszen a pénztárcánk elvesztése sosem egy kellemes élmény, azonban elszomorította az is, hogy nem adhat semmit a férfinak. Megígérte neki, hogy keres a zsebeiben egy kevés aprót, és amit csak talál, azt neki adja majd, még akkor is, ha nem maradt pénz buszra, és gyalog kell hazamennie. A férfi ekkor azonban váratlan meglepetést okozott a lánynak, aki hirtelen nem tudta, hogy hogyan reagáljon a dologra.

 

Hogy mit tett a férfi a lány balszerencséjét látva, az valami elképesztő, a következő oldalon megtudjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket