Máté Balázs online marketing asztali

Hajók végveszélyben - brutális videók, életükért küzdő tengerészek

hirdetes

Hajók végveszélyben - brutális videók, életükért küzdő tengerészek

Lévi

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Videó gyűjteményünkben olyan extrém videókat gyűjtöttünk össze, melyekben óriási viharokban hánykolódnak hajók, csodával határos módon a felszínen maradva.  Ha megnézed összeállításunkat,, talán többet a fürdőkádba sem engedsz vizet…. 

Hajók végveszélyben -  brutális videók, életükért küzdő tengerészek
A magyar nem egy hajós nemzet sajnos. Magam régóta vitorlázok, egy szem Balatonunkon is tudok egy hosszabb, viharos Kékszalagon tengeribeteg lenni. Ha voltál már szerencséd ehhez az állapothoz, tudod, hogy máshoz nem hasonlítható „betegség”. Egy biztos, megesküszöl arra, hogy nem hogy hajóra nem lépsz többet, de még vizet sem iszol ezentúl. Persze ez elmúlik, hozzászoksz, és újra vízre szállsz, de amikor ezeket a videókat nézem, eszembe jut az érzés, és belegondolok azoknak a helyzetébe, akik ott hánykolódnak. Nos, nézzük is szépen sorjában.
hirdetes
Az első videón egy révkalauz hajót láthatunk kívülről, illetve belső képeken is, ahogy egy 10-es erősségű szélben a 8 méteres hullámok között hullámvasutazik. A belső képeket nézve elképzelhetetlen, hogyan nem süllyed el, hiszen mint egy hegyre menne fel a hullámhegyen és mintha szakadékba esne bele amikor megindul lefele. 
 
 
 
A következő videón egy 50 lábas nagy hajó küzd, még ennél nagyobb hullámokkal. Vajon ki filmezte le ezt a küzdelmet?
 
 
A következő képeken a Clelia II egy tengerjáró hajó, mely a az Antarktisz vízi útjain jár. 2010 decemberében a Clelia II motorja megsérül a közeli National Geographic Endeavour nyújtott segítséget a hajón lévőknek 100 utasnak és a 60 főnyi legénységnek. A 90 km/órás szélben lassan de beértek a kikötőbe. 
 
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Újság

Az újság első sorban egy kézzel fogható, papírból készülő médium, amely segítségével... Tovább

Nyelv

Nyelv alatt egyrészt a szájban található izomköteget értjük. A nyelv felületén található... Tovább

Tovább a lexikonra