Hajszobrászat-beszámoló a legnívósabb magyar versenyről

Hajszobrászat-beszámoló a legnívósabb magyar versenyről

Szerző: bohacs0010 - 2014.03.06.

Ha arra gondolunk, hogy hajköltemény, akkor csak a nőkre gondolunk, pedig manapság a férfidivat is jelentős részét képezi a honi fodrászatoknak. Azt gondolnánk, hogy kevés hajból nem lehet sok fantáziával frizurát építeni, de aki jelen volt a hazai legjobbak versenyén a Marosfalvi Szalonban annak alaposan megváltozhatott a véleménye.

Ha arra gondolunk, hogy hajköltemény, akkor csak a nők jutnak eszünkbe, pedig manapság a férfidivat is jelentős részét képezi a honi fodrászatoknak.

Vagy félszázan neveztek fotóval az eseményre, mert, hogy a zsűri első kőrben fotók alapján választottak ki a versenyzőket. A legjobbaknak aztán a helyszínen kellett újra varázsolni az egyszer már elkészített fejeket. Három szempont alapján dőlhetett el, hogy ki a legjobb. Számított a vágás technika, fontos volt a haj és a személyiség összhangja és nem utolsó sorban a kész műről készült fotó.

 

NÉZD MEG A VERSENYEN KÉSZÜLT KÉPEKET, NAGYOBB MÉRETÉRT KATT A KÉPRE!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket