notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezeknek az embereknek a közösségi oldalak okozták a halálát

hirdetes

Ezeknek az embereknek a közösségi oldalak okozták a halálát

MC
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ezeknek az embereknek a közösségi oldalak okozták a halálát

A közösségi oldalak veszélyei - harmadik oldal

Lelőtte az apját, mert letiltották a MySpaceről

A modern korban a szobafogság már nem számít igazán büntetésnek – sok gyerek szívesebben tölti az idejét a saját vackában (szerencsére vannak kivételek). Az igazi kín az számukra, ha nem használhatják kedvenc közösségi oldalaikat. A legtöbbjük megpróbálja kikönyörögni a büntetés enyhítését, de Hughstan Schlicker nem így tett. A fiú még 15 éves korában lőtte le édesapját, mert az megtiltotta neki, hogy bejelentkezzen a MySpace fiókjába.

Szerelmi háromszög

Bizonyára sokan találkoztak már azzal a tipikus Facebook-ismerőssel, aki rendszeresen ostobaságokat írkál a saját Facebook-falára és másokat provokál. Ez gyakran akkor történik amikor két lány ugyan abba a fiúba esik bele és ezt kénytelenek nyilvánosan megvitatni.

hirdetes

Torrie Lynn Emery és Danielle Booth is ilyen lányok voltak – hónapokon keresztül küzdöttek egy fiú szerelméért (aki akkoriban egyébként börtönben volt). A vita odáig fajult, hogy egy napon, amikor Torrie vezetés közben látta Daniellet és egy barátját kocsikázni, üldözni kezdte őket. Később Danielle-ék kocsija belerohant egy teherautóba – a lány barátja belehalt a karambolba.

Az állatokat sem kímélik

Sajnos az állatok is áldozatául esnek az emberek érthetetlen szokásainak – ez úttal a kényszeres magamutogatásnak. Argentínában történt az eset: néhány megszállott szelfiző két ritka delfint húzott emelt ki a vízből, csak hogy lefényképezhessék magukat vele. A szerencsétlen állatokat kézből-kézbe adták az emberek. A fényképezkedők lájkjaiért az egyik delfin az életével fizetett.

hirdetes

Öngyilkos lett, mert csúfolták Facebookon

Cassandra Porter online zaklatás áldozata lett. Egy névtelen felhasználó hamis profilt hozott létre, amellyel rendszeresen gúnyolta és zargatta a lányt – folyamatosan arra biztatta, hogy oltsa ki a saját életét. A lány nem bírta tovább, és többszöri próbálkozás után meg is tette.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vér

Mi a vér? A vér az állatok és emberek szervezetének egyik legfontosabb része, amely nélkül... Tovább

Kocsma

A kocsmák napjainkra rendkívül népszerű találkozási helyekké nőtték ki magukat. A kocsmát... Tovább

Tovább a lexikonra