Ettől a videótól hallucinálni fogsz, elképesztő!

Hallucinálni fogsz ettől a videótól, nagyon durva!

Szerző: vargazsanett - 2016.07.12.

Kövesd az utasításokat, amiket a videóban mondanak és egy perc után már hallucinálni is fogsz tőle! Nagyon durva! De ne ijedj meg, ez egy fél perc alatt elmúlik!

Ettől a videótól hallucinálni fogsz, nagyon durva! Nézd meg te is!

Ez a videó nagyon furcsa érzéki csalódást okoz. Vannak azok a videók, amelyektől hangyás lesz a kép, miztán megnéztük :) Na, ez nem olyan! Ez ettől sokkal durvább! Először lehet nem hiszel benne, de ha kipróbálod, akkor te is meg fogsz döbbenni. Kipróbáltuk, fűrészporos tapéta mellett nagyon durva :D Alig tudtunk magunkhoz térni! :)

 

Mit kell tenned?

 

A videó elindítása után folyamatosan nézd a kép közepét! Ne vedd le róla a szemed, fókuszálj a megjelenő betűkre. Mondd ki hangosan a betűket. Mindeközben ne vedd le a szemed a videó közepéről!

 

Ha vége a videónak, akkor nézz körbe a szobában és észre fogod te is venni a furcsaságot. A körülötted lévő dolgok, tárgyak, falak elkezdenek hullámzani, mozogni, nagyon érdekes lesz! Ne ijedj meg, mert max fél perc alatt el is múlik a hallucináció.

 

Lapozz egyet a videó megtekintéséhez!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket