Hanglemez csokoládéból

Hanglemez csokoládéból

Szerző: Jobs24 - 2014.01.15.

A horvát Fon Biskich elnevezésű zenekar egy valódi különlegességgel állt elő. A normákkal szakítva ők ezúttal nem egy szokványos bakelit lemezre nyomattatták a mikrobarázdákat, hanem egy magas kakótartalmú csokoládéból készített korongra.

Hanglemez csokoládéból

A csokiból készült hanglemez csupán egy dalt tartalmaz, aminek a címe O kakva luna. Az ötlet egészen egyedülálló, mivel a dal meghallgatása után az illető akár el is fogyaszthatja ezt a különleges csemegét.

 

"Az ötlet először csupán viccként merült fel az együttes énekesében, Marinko Biskicben, akinek családja nemzedékek óta készít csokoládét, de aztán a próbanyomat ellenőrzésekor kiderült, hogy egészen jó hangminőséget lehet elérni."-nyilatkozták (MTI)

 

Igazság szerint nem a Fon Biskich volt az első zenekar, ami csoki hanglemezre írta volna a dalát, mivel egy skót nemzetiségű banda ezt már megtette korábban, de ami a legviccesebb az egészben, hogy náluk állítólag a dal jobb volt, mint a csokoládé íze.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket