notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

kajak-kenu Világkupa, Szeged

hirdetes

Hangulatjelentés Szegedről

Kép és szöveg: Koncz Dezső
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Szegeden jártunk, és ha már ott jártunk, megnéztük az egyik rangos nemzetközi sporteseményt is, a kajak-kenu világkupát. A hangulat fantasztikus volt, a magyarok pedig szenzációsan teljesítettek.

Szegeden jártunk, és ha már ott jártunk, megnéztük az egyik rangos nemzetközi sporteseményt is. A hangulat fantasztikus volt, a magyarok pedig szenzációsan teljesítettek.

Jelentem kiváló vasárnap estére! Reggelente, korán, úgy hét körül még a csendé volt a főszerep. Csak szélben lengedező zászlók jelezték, hogy verseny lesz, nem is akármilyen. Aztán kerekes székes bajnokunk érkezett komótosan szemlélve a pályát, gondolom fejben „lejátszva” a futamot. Még a sirályok is gondtalanul pásztázták a vizet, hátha valamelyik apróbb, hal meg kívánja tekinteni a ragyogóan sütő Napot. Az idill aztán perceken belül foszlani látszott, amikor megjelentek a korán edzeni induló egységek. Elsőként érkeztek a nézők közül a sportág törzsszurkolói, akik a világ legmesszebb pontjára is elkísérik a magyar csapatot, hatalmas dicsőséget szerezvén maguknak. Természetes, hogy Szegeden is Ők diktálták, dobokkal, kürtökkel a nézőtéri alaphangulatot. Persze itt ebben nem volt hiány a tömött lelátót és partoldalt végignézve, mert, hogy az emberek megállás nélkül hömpölyögtek a pálya felé, elfoglalva minden talpalatnyi helyet. Lengtek a zászlók. Oroszok, Ausztrálok, Svájciak, Szerbek, ki tudja hány országból érkezve. Nem hinném, hogy van még egy verseny, ahol ennyi nemzet képviseltetné magát szárazon és vízen egyaránt. Néha az volt az ember érzése, hogy nem is annyira az eredmények számítanak, hanem a hangulat. Pedig a hazai húsz érem, hét arany, hat ezüst és hét bronz, no meg a számtalan helyezés megdobogtatta mindenki szívét, aki a magyar sportért lelkesedik. Nem is lehet ehhez mást hozzá tenni, minthogy szép volt lányok, szép volt fiúk, szép volt Szeged!

hirdetes

hirdetes
Lapozz tovább és tekintsd meg a helyszínen készült képeinket is

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Ismerd meg a DJI Phantom drón érdekességeit

A DJI Phantom drón termékcsalád teljesen egyedülálló a piacon. nagyon jól sikerül... Tovább

Tovább a lexikonra
Minden, ami sport