notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Három év négy könyv…

hirdetes

Három év négy könyv…

Koncz Dezső
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A könyvesboltokban nézelődve az ember a bőség zavarával küzdhet, hiszen tömött sorokban állnak az alkotások. Mégis úgy tűnik, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb értékes mű kerül kiadásra. S ha meg is jelenik a piacon újdonság, hírt alig kapunk felőle. Olyan, hogy könyvbemutató szinte már nem is létezik. Ezért volt furcsa, hogy egy ilyen jellegű bemutatóra kaptunk meghívást a Mókus Kert étterembe Óbudára.

A könyvesboltokban nézelődve az ember a bőség zavarával küzdhet, hiszen tömött sorokban állnak az alkotások. Mégis úgy tűnik, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb értékes mű kerül kiadásra. S ha meg is jelenik a piacon újdonság, hírt alig kapunk felőle. O

Négy szép album sorakozott az asztalon. Az első kettőben zenészek, a harmadikban színészek fotói és legkedvesebb történetük, míg az újban ötvenhét sportoló szerepel. Tizenhat olimpiai bajnok, számtalan világ, Európa első és természetesen magyar bajnok tölti meg a mutatós albumot. Az alkotó, Koncz Dezső elmondta, hogy két éven keresztül készültek a fotók és gyűltek az érdekes történetek. Sztárok és sztorik! A cím ugyan bulvárosra sikeredett, de igazán nem mondható el Szilágyi Áronról, Jakabos Zsuzsiról, Gyurta Daniról vagy akár Michailesz Norbiról, hogy a pletykalapok állandó szereplői lennének. Egyszerűen olyan sportolókról szól a könyv, akiket tisztelet és az egész ország szeretete kísér versenyről versenyre. A bemutatót igazából nem sok sportoló tisztelte meg jelenlétével, hiszen a nemzetközi versenyek, edzőtáborok erre nem adtak lehetőséget, de Joó Abigél és Soós Viktória mégiscsak képviselték az élmezőnyt. A negyedik album egy-két héten belül a könyvesboltok polcaira is felkerül.

hirdetes

Képek a következő oldaltól 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
397
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 001 765

Szótár

Vaj

A vaj az egyik legnépszerűbb tejtermék, amelyet minden háztartásban megtalálhatunk valamilyen... Tovább

Motor

A motor szónak több értelme lehet, de lényegében hasonló jellegű dolgokra utal, amikor... Tovább

Tovább a lexikonra