Tökéletes megoldás a goromba vendégekre!

Egy egyszerű táblát helyezett ki a kávézója elé, és minden vendég illedelmesebbé vált!

Szerző: kvothe - 2017.03.30.

Nem is gondolnád, hogy ekkora ereje lehet a szavaknak! Ezzel a módszerrel mindenki jobban jól jár, ezért egyre elterjedtebb!

Tökéletes megoldás a goromba vendégekre!

Ha az ember bal lábbal kel, rádásul későn és még a kávéja is elfogyott, akkor nagyjából 20 perc alatt el is van rontva az egész napja. Mi a megoldás? A munkába menet betérni egy gyors kávéra, mert a nélkül sokan el sem tudnák képzelni az életben maradást – ismerős, ugye?

 

A probléma sajnos ebből fakad. Az emberek gyakran gorombán és tapintatlanul beszélnek másokkal, csak mert korábban valami rossz történt velük. Dugóba keveredtek, leöntik a nadrágjukat vagy egyéb apróságok, amik megkeseríthetik az ember napját.

 

Kin vezetik le tehát ezeket a feszültségeket? Mindenkin, aki szembe jön velük – beleértve például egy kávézó pultosát. Ez egy goromba láncreakciót indít el.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:ezer-dollar-borravalo{/cikk}

 

Mivel védekezhetnek a kávézók, éttermek és egyéb hasonló helyek?

 

Austin Simms is egy kis kávézót vezet és mint minden más vendéglátósnak, neki is nap mint nap tűrnie kellett a bosszús vásárlók megjegyzéseit. A helyett, hogy lenyelte volna a mérges szavakat, egy zseniális megoldást eszelt ki, amitől minden vendége sokkal-sokkal illedelmesebb hozzáállással lép be kávézójába.

 

Csupán néhány szóval sikerült elérnie ezt – megmutatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket