Ezek a legnagyobb építészeti hibák!

Ezen röhög az internet: hatalmas építészeti bakik!

Szerző: kvothe - 2017.01.25.

Egyes építészek legszívesebben lángokba borítanák az egész világot. Nem hiszed? Akkor nézd meg ezeket a képeket, és garantáltan a fejedet fogod majd utánuk! Nem hiszem el, hogy ezeket TÉNYLEG kivitelezték!

Ezek a legnagyobb építészeti hibák!

Az építészet igazi művészet. Mesékbe illő paloták, tökéletes szimmetriával felépített templomok, végtelen ostromokat kiálló várak – ezek mind-mind zseniális építészek munkáját dicsérik. De nem csak az ilyen grandiózus épületek megtervezésénél kell odafigyelni minden apróságra.

 

 

Egy egyszerű családi ház megálmodásánál is kismillió olyan dologgal találkozhatunk, amelyek helytelen kivitelezése kényelmetlen, ocsmány, vagy veszélyes eredményekhez vezet. Néha ezek a hibák alig észrevehetők, néha meg szó szerint egy stadioni lelátó elé építenek egy téglafalat, mert csak.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:fapadlo-hazilag{/cikk}

 

Persze van, amikor nem az adott épület tervezője, hanem az azt megépítők követnek el csapnivaló baklövéseket. Számtalan csodásan megálmodott remekmű halálát okozták már a képzetlen vagy lusta munkások. Vagy a pénz fogyott el vagy a sör – a lényeg, hogy a munkamorál a padlót érte!

 

Lássunk néhány elrettentő példát a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket