Ezért csalja meg a házas férfi a feleségét

7 ok, amiért egy házas férfi megcsalja a feleségét!

Szerző: vargazsanett - 2018.04.13.

Ha az ember megházasodik, egy életre választ párt, hűséget esküszik. Azonban napjainkban egyre több házasságban fordul elő megcsalás, félrelépés. Mi az oka? Elmondjuk!

Ezért csalja meg a házas férfi a feleségét

Ha az ember megházasodik, általában egy életre választ párt. Hűséget esküszik, és igyekszik ehhez tartani is magát. Azonban napjainkban egyre több házasságban fordul elő megcsalás, félrelépés. Mi lehet ennek az oka? Most eláruljuk! Ez a 7 ok közrejátszik abban, hogyha egy házas férfi lecseréli feleségét, illetve beleszeret egy másik nőbe! Érdekes elvárások, de így van!

 

1.Egy barátra vagy egy barátnőre vagy szüksége

Mindenkinek szüksége van egy olyan személyre, akire a nehéz pillanatokban is támaszkodhat. Akinek elmondhatja őszintén minden problémáját. Sok esetbe a férfiak nem a feleségükben találják meg ezt a partnert. Ha a feleség kioktat, kritizál, elégedetlenkedik, akkor a férfi egy őszinte barát, vagy barátnő után fog nézni.

2.A férfiak szeretnek játszani

A házasságban túl nagy a nyomás, a felelősség, hiányoznak az őszinte, játékos pillanatok. A férfiak előbb-utóbb keresnek egy olyan embert, akivel sokkal lazábbak, és gondtalanabbak a hétköznapok.

3.A férfiak szeretik a független nőket

A férfi számára kihívás egy független nő meghódítása. Vérében van a vadászat ösztöne, ezért a szabad zsákmány könnyen felkelti az érdeklődését.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi okot is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket