A legveszélyesebb mítoszok a házassággal kapcsolatban

Ezek a tévhitek teszik tönkre a házasságokat – ne dőlj be nekik!

Szerző: kvothe - 2016.11.29.

Most megtudhatod, hogy mi az, amit elvársz a házastársi élettől, és mi az, amire ténylegesen számíthatsz! Érdemes tudni ezekről, mert a kapcsolatod múlhat rajtuk!

A legveszélyesebb mítoszok a házassággal kapcsolatban

A kapcsolatok összetett, törékeny dolgok. Évekig építgetjük őket, és gyakran pillanatok alatt romba dőlhetnek egy-egy apróbb, vagy hatalmas tévedés miatt. A házasság ezt csupán tovább fokozza, főleg, ha olyasmibe vágtunk bele, amiről nem igazán van tiszta képünk.

 

A társadalom számos elvárást és tévhitet szült már a házaséletről, és sokan ezekre alapozzák életük egyik legnagyobb döntését. Persze, minden gondolat kiindul valamiből, de ezek gyakran csupán túlzások, vagy olyanok képzelgései, akik soha nem voltak házasok.

 

Sokszor veszélyes lehet, ha túl későn szembesülünk a tényekkel. Lássuk, mik azok a ’mítoszok’, amelyek miatt rengeteg házaspár bedobja a törölközőt!

 

 

Egy pár örökké ugyan olyan kell maradjon, miután összeházasodtak

A házastársak gyakran azt hiszik, hogy párjuk életük végéig megmarad olyannak, mint amilyen esküvőjük napján volt. Valójában ez senkire sem igaz. Az emberek változnak, ha akarják, ha nem: gondolj csak bele, mennyit változtattatok egymáson kedveseddel, mióta ismeritek egymást?

Más dolgokat kedvelünk, vagy éppen utálunk meg az idők során, más célokat tűzünk ki, és még a személyiségünk sem marad ugyan az az évek során. Ha megtanultok alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz, akkor nagyon erős, stabil kapcsolatra számíthattok!

 

A többi legendás tévedéshez lapozz!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket