Egy megtört család új életet kezdett saját építésű házukban

A YouTuberól tanultak meg házat építeni – ez lett az eredménye

Szerző: kvothe - 2017.01.16.

Te mit tennél, ha gyermekeidnek otthonra lenne szükségük? Ez a csodálatos anyuka épített egyet nekik!

Egy megtört család új életet kezdett saját építésű házukban

Mindig nagy elhatározásnak számít, amikor valaki házépítésre adja a fejét. Egy üres telek valójában végtelensok lehetőséggel van tele, határokat pedig csak az ember fantáziája (és pénztárcája) szabhat.

 

Cara Brookins fejében azonban más gondolatok keringtek, amikor rátalált a helyre, amiből később álmai otthonát építette fel – saját kézzel, szó szerint.

 

A négy gyermeket nevelő anyuka már több erőszakos kapcsolaton és két váláson van túl, ráadásul még egy elmebeteggel is meggyűlt a baja, aki folyamatosan követte őt. Elhatározta, hogy ez nem élet a családja számára

 

„Szükségünk volt valamire a gyerekekkel…”

 

2007-ben egy szép napon Cara felfigyelt egy tornádó által lerombolt épületre lett figyelmes, aminek már csak az alapjai voltak elfogadható állapotban. Az anyuka elgondolkodott, hogy vajon képesek lennének-e újjáépíteni a házat a saját ízlésük szerint.

 

Vajon hogyan nézne ki az álomházunk? Hajlandóak lennénk megépíteni?” – tette fel magának a kérdést. Az akkor 2, 11, 15 és 17 éves gyerekek egy emberként bólintottak rá az ötletre.

 

Eldőlt hát – a család házat épít magának. A probléma csupán az volt, hogy nem tudták, hogyan.

 

Mégis hogyan épült meg az álomotthon? A következő oldalon láthatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket