Hétköznapi zenei varázslat

Hétköznapi zenei varázslat

Szerző: mprof - 2014.05.07.

Kedd esti csend, kellemes tavaszii levegő, az óbudai főtéren. Pár lézengő pár macskaköveken. Szinte semmi jel nem utal arra, hogy a „kertben” ma este is történik valami, ami a zenei ínyencek számára is az élvezetek csúcsát jelentheti. Kellemesen halk zene a hangszórókból, a színpadon lefektetett hangszerek, s a csaposok sörei azért hangolnak a nyolc utáni kezdésre.

Kedd esti csend, kellemes tavaszii levegő, az óbudai főtéren. Pár lézengő pár macskaköveken. Szinte semmi jel nem utal arra, hogy a „kertben” ma este is történik valami, ami a zenei ínyencek számára is az élvezetek csúcsát jelentheti.

Aztán megjelenik a „porondon” egy fiatalember, s háromfős kíséretével elindul valami olyan, amit a nagybetűs ZENE szóval illethetünk. Hátrafésült, haj, udvarias, visszafogott indítás. Precízen szól minden, s aki nem először van, ilyen koncerten az már érzi, hogy sokáig az ücsörgést a padokon nem lehet elképzelni. Lassan, de biztosan pörögni kezd a gitár a kézben, a lábak és kezek a táncparketten és kezd sodorni magával a buli. Jönnek a szólók, az ismert számok a rock and roll világából, s már azt is elfelejtjük, hogy hétköznap este van. A hangok, az ének „beterítik” a szabadteret, mint jótékony varázsszőnyeg, amellyel érdemes kicsit a föld fölé emelkedni néhány méterrel.

Azt érezzük, hogy még el sem kezdődött a koncert, s máris eltel az egy és fél óra játék idő. Jönnek az utolsó számok, s mi várhatjuk a következő fellépést valamikor a nyáron, amikor ismét színpadon a SONNY AND HIS WILD COWS!
 

Lapozz tovább és nézd meg a helyszínen készült képeket is

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket