Hihetetlen dolgok az emberekben, amiket orvosok operáltak ki

#2 27 db Kontaktlencse

Egy 67 éves nő egyik szeméből 27 db kontaktlencsét távolítottak el a Solihull Kórházban, Angliában egy rutin szürkehályog műtét során.

Az egyik szakember elmondás alapján egy kékes idegen testet találtak az eljárás során, ami, mint kiderült 17 db összetapadt konaktlencse volt. A páciens 35 éven keresztül havi cseréjű kontaktlencsét használt. A jobb szemére gyenge volt a látása, ami nem meglepő. A további vizsgálódás során még 10 db lencsét sikerült kiszedni a hölgy szeméből.

 

# 3 40 db kés

2016-ban a sebészek 40 db fém kést távolítottak el egy 42 éves indiai férfi testéből, aki elmondása szerint kontrollálhatatlan késztetést érzett a kések nyeldesésére. Miután erős gyomorfájdalmakra és gyengeségre lett figyelmes, elment a kórházba.

 

# 4 7cmes gombák

Az orvosok elképesztő felvételek osztottak meg olyan gombákról, amelyek egy 50 éves nő gyomrában növekedtek és egyesek közülük már 7 cm nagyra is megnőttek.

A nő azt állította, hogy rendszeresen fogyasztott szárított gombát, amit alig megrágva sokszor egyben lenyelt, anélkül, hogy előtte vízben felduzzasztotta volna. Egyszer csak gyomorfájdalmakat kezdett észlelni és kórházba ment. Ott megállapították, hogy a növekvő gombák teljesen betöltötték a gyomor belsejét.

 

Lapozz egyet a még meresztőbb dolgokért!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket