Ezek a képek új módon mutatják be a katasztrófát

27 soha nem látott fotó került elő a Titanic-katasztrófáról!

Szerző: kvothe - 2016.12.15.

A mai napig is híres Titanic életútja képekben, ahogy még sosem láthattuk! Ne hagyd ki ezeket a hihetetlenül fontos fényképeket!

Ezek a képek új módon mutatják be a katasztrófát

Több mint egy évszázada süllyedt el a hatalmas tengeri jármű, amelyet mindaddig az „elsüllyeszthetetlen hajóként” emlegettek. Természetesen a Titanicról van szó, és az 1912. április 15-n történt tragédiáról az Atlanti óceán vizein. Habár az RMS Carpathia-nak sikerült megmentenie néhány túlélőt, a luxushajó első és utolsó útja során több mint 1.500 fő vesztette életét.

 

A nyilvánosság már néhány órával később tudomást szerzett a végzetes útról, és amikor a mentőhajó három nappal a tragédia után kikötött New Yorkban, hozzátartozók, gyászolók és a média tömege várta a túlélőket. A most összegyűjtött képek között valószínűleg találhatunk ezen a napon készülteket is.

 

Sem az előtt, sem az óta nem történt ilyen hatalmas horderejű tengeri baleset, és ez a filmesek számára is lehetőséget adott. A leghíresebb adaptáció természetesen James Cameron 1997-es klasszikusa, amelyet Leonardo DiCaprio és Kate Winslet színészi játéka tesz felejthetetlenné. A film összesen tizenegy Oscar-díjat nyert abban az évben a 14 jelölésből.

 

 

Lássuk tehát a képeket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket