Ennyit keresnek az amerikai színészek, műsorvezetők

Nem fogod elhinni, mennyit keresnek ezek a hírességek!

Szerző: kvothe - 2016.10.06.

A Variety egy felmérést végzett, amely során színészek, igazgatók, ügyvédek, ügynökök és menedzserek voltak segítségükre. Megpróbálták kideríteni, hogy bizonyos kategóriákban (fő-műsoridő, későesti, napközbeni és hírműsorok) kik keresnek átlag felett. Kimerítő kutatás után többé-kevésbé pontos becsléseket hoztak, amelyeket most itt is láthatunk!

Hírességek fizetése

Már jó ideje a televízió foglalja el a legelőkelőbb helyet a szórakoztató-tápláléklánc tetején, ez pedig olyan lehetőségeket nyitott meg, amelyekről nem is gondolnánk, mennyire sok pénzt termelnek. Bizonyos színészek és műsorvezetők pedig megkérik – és meg is kapják – a pénzt, amelyért hajlandóak kamerák elé lépni. Elgondolkodtató, hogy mennyit is kereshetnek a stúdiók, ha ilyen bőségesen megjutalmazzák a sztárokat, akikkel dolgoznak. Az összegek természetesen amerikai dollárban vannak megadva! A cikk folytatásában láthatjuk a számokat!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket