10 híresség, akik meglepték a rajongóikat

10 nagylelkű híresség, akik egy extra lépést tettek rajongóik kedvéért!

Szerző: kvothe - 2017.03.29.

Ezeket a hírességeket nem csupán filmszerepeikért, vagy slágereikért imádják rajongóik – bebizonyították, hogy a hétköznapi életben is nagyszerű emberek!

10 híresség, akik meglepték a rajongóikat

A sztároknak hatalmas felelősség nehezedik a vállukra. Sokaknak millió követő figyeli minden egyes mozdulatát, ezért fontos, hogy jó példát mutassanak nem csupán a fiataloknak, hanem az egész világ számára. A temérdek drámakirálynő és botrányhős között, akik igyekeznek valami vérlázító kijelentéssel vagy megnyilvánulással a címlapokra kerülni, szerencsére léteznek olyan csillagok is, akik nem csupán a mozivásznon vagy dalszövegeikben mutatják magukat melegszívű hősöknek!

 

 

Chris Pratt (A galaxis őrzői) és Chris Evans (Bosszúállók, Amerika Kapitány)

 

A két filmcsillag egy Superbowl (az Egyesült Államok legnagyobb rögbibajnoksága) fogadást kötött egymással – a vesztesnek el kellett mennie egy gyerekkórházba, méghozzá szuperhősnek öltözve. A fogadásból Evans került ki győztesként, Pratt pedig állta a szavát, és el is ment a bostoni Christopher’s Haven kórházba szuperhősködni. Evans azonban úgy döntött, hogy elkíséri kollégáját a Seattle gyerekkórházba, ahol együtt lepték meg a gyerekeket egy felejthetetlen élménnyel.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket