Ilyen fotók készültek a hírességükről haláluk előtt

Az utolsó képek hírességekről haláluk előtt

Szerző: kvothe - 2017.02.21.

Nagy történelmi személyiségekről és sztárokról készült utolsó fotók gyűjteménye.

Ilyen fotók készültek a hírességükről haláluk előtt

Az élet egyik szabálya, hogy egyszer így, vagy úgy, de véget kell érjen. Idős kor, betegség, baleset, merényletek – az emberek a legkülönösebb utakon távoznak el a világból.

 

A legnagyobb hírességek (politikusok, színészek, zenészek, tudósok, felfedezők stb.) nevét még évtizedekkel haláluk után is ismeri az egész világ. De mindegyikőjük hagyott maga után valami igazán egyedit, ami ritkán kerül az emberek szeme elé. Az utolsó olyan fotót, ami életük során készült róluk.

 

A következőkben olyan híres személyek utolsó fotóit láthatjuk, akik már nincsenek köztünk.

 

Paul Walker

 

A Halálos iramban filmsorozat szeretett sztárjáról készült utolsó fotón Paul éppen egy jótékonysági rendezvény résztvevőitől búcsúzik. Nem sokkal ez után történt a tragikus baleset, amelyben életét vesztette.

 

Carrie Fisher

 

Carrie Fishert az egész világ Leia Organaként ismerte a sikeres Star Wars filmek óta. Ez a kép órákkal a sztár utolsó útja előtt készült. Mindenki Leia hercegnője éppen repülőn utazott Londonból Los Angelesbe, amikor szívrohamot kapott.

 

Lady Diana hercegnő

 

Egy lesifotós készítette ezt a felvételt nem sokkal Diana hercegnő halálos autóbalesete előtt, 1997 augusztus 31-én. A hátsó ulásen csupán a haja látható, mellette Dodi Fayed ült, előtte a bal oldalon testőre, Trevor Rees-Jones, és sofőrje, Henri Paul. Az ütközést csak Rees-Jones élte túl.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket