A Hofbräuhaus Münchenből

A világ legjobb kocsmája Münchenből

Szerző: tpalee - 2016.12.06.

 

Hallott már a világ leghíresebb kocsmájáról? Tudja, hogy található? Nem? Semmi gond! Bemutatjuk a Hofbräuhaust Münchenből.

Patinás egy helyről van szó

 

Mindig tele van, legyen az a reggel kilenc órás nyitás, vagy a késő esti zárás. Asztalhoz jutni itt szinte lehetetlen a délutáni, esti csúcsban.Saját tapasztalat arról a helyről, melyre már bejutni is büszkeség. Az ember, ha elindul az egyik legnagyobb, de vitathatatlanul legszebb német városba, Münchenbe, akkor nem szabad kihagyni ezt a tradicionális helyet. A város nyolc metrója közül ki kell azt választani, amely az embert elviszi a Marienplatzra.

 

 

 

Ott, miután kigyönyörködtük magunkat a főtéren és megnéztük az impozáns Neues Rathaust, egy körülbelül 5 perces sétát kell megejtenünk, míg el nem jutunk a jellegzetes kinézetű Platzl 9- alatt álló épülethez. Kívülről az ember nem is gondolná, hogy milyen nagy és impozáns belülről, pedig belépve tényleg egy letaglózó élmény várja az embert.Elképesztő mennyiségű ember, sör, virsli, igaz, hamisítatlan bajor hangulat.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket