1000 zenész játszotta a dalát, hogy elcsalják koncertezni: tervük sikerült

Hogyan csald el kedvenc zenekarodat koncertezni?

Szerző: doszi - 2015.11.08.

Dave Grohl egy igazi legenda a rockzenei életben. A Foo Fighters frontembere nem kis karriert tudhat magáénak, és bár már 46 esztendős, messze áll attól, hogy letegye a hangszert; ez a kor amúgy is szinte fiatalnak számít a rockzenészek között.

1000 zenész játszotta a dalát, hogy elcsalják koncertezni: tervük sikerült

Mint ismert, az olaszországi Cesena városában lakó Fabio Zaffagnini úgy döntött, hogy legyen bármi is az ára, hazájába csábítja a frontembert és zenekarát egy koncert erejéig. Ez azonban nem megy könnyen a több projektben is munkálkodó és zenekarával egyébként is turnézó Foo Fighters esetében, ezért Fabio furfangos ötlettel állt elő, hogy felhívja magára a figyelmet. Kitalálta, hogy ha 1000 ember társaságában előadnák az amerikai zenekar egyik leghíresebb számát, akkor ezzel visszautasíthatatlan meghívást intéznének a híres zenészekhez.

 

A szervezkedés olyannyira jól sikerült, hogy az ezer résztvevő mellé még egy karmester is csatlakozott, Marco Sabiu személyében. Volt tehát minden, dobosok, énekesek, gitárosok és bőgősök, na meg a karmester, aki levezényelte a produkciót; hiszen valljuk meg, nem könnyű ezer muzsikust úgy összehangolni, hogy abból értelmes produktum szülessen. A Foo Fighters egyébként jól reagált az eseményre, megosztották Facebook oldalukon, így hamar híre ment a gigantikus produkciónak.

 

1000 ember játszotta a Learn To Fly-t:

 

De mit szólt erre Dave Grolh és a Foo Fighters?

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket